In 1953 zijn vader Jan en zoon Jozef De Weerdt gestart met een bedrijf in Lot waar ze meststoffen en sproeistoffen verkochten aan tuinbouwbedrijven.

Dit bedrijf bleek succesvol en in 1965 werd uitgekeken naar een nieuwe vestigingsplaats en deze vonden ze in Erembodegem aan de Welleweg naast de E40 autostrade. Het was daar dat ze na jaren research begonnen zijn met een eigen fabricaat samengestelde vloeibare meststoffen, die vlot verkochten in de tuinbouwbedrijven en tuincentra .

Door de verdere groei was er tegen 1979 weer nood aan meer fabricageruimte en opslag en is het bedrijf verder uitgebouwd tot zijn huidige omvang. Vader Jan liet na jaren de zaak over aan zijn zoon Jozef.

In de jaren ’80 is men begonnen met een deel van de zaak om te vormen tot tuincentrum en de verkoop van Bonsai, met de bijhorende Bonsaimeststoffen .

De daaropvolgende jaren begon de verkoop van het tuincentrum te stijgen en in 1992 is men gestart met de verkoop van vijvermateriaal .

Zoon Kris en dochter Lucienne De Weerdt zijn daarna ook in de zaak gekomen en in 2009 hebben ze het bedrijf volledig overgenomen van hun ouders. In 2017 heeft Kris de volledige leiding overgenomen nadat Lucienne op pensioen is gegaan en staat hij  nu nog altijd volledig tot uw dienst.

LANNEN VOOR EEN VIJVER? CONTACTEER ONS
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Schrijf in op de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuws & promoties!

Volg ons op Facebook!

En blijf op de hoogte van nieuws & promoties!

HEEFT U EEN VRAAG ?

Aarzel niet ons te contacteren! Vul onderstaand formulier in.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.